Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan

115,000 
Comision 0
Visan,
Cod oferta: CT3979
Anunt actualizat in: 07.02.2022
Afisari: 229
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
  • Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan
Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan Vila P+M. noua,la cheie,toate utilitatile,Bucium-Visan

Caracteristici

Pret: €115,000 
Zona:
Numar de camere: 4
Anul Constructiei:2021
Regim inaltime: P+M
Suprafata Utila: 115 m2
Suprafata Totala: 140 m2
Suprafata Teren: 300 m2
Numar Bucatarii:1
Numar de bai:2
Numar de Balcoane:1
Deschidere la strada:15
Numar Fronturi:1

Descriere

NOUA-celor de la Casa Ta, NE PLACE SA VORBIM DESPRE BUCURII ! CE-AR FI SA VORBIM DESPRE ACASA...DESPRE CASA TA? DE ACUM, PENTRU TINE, ACASA ar putea deveni VILA CU P+M  SI CURTE situata in zona VISAN-BUCIUM, la doar 3,5 km de OMV Bucium ! Imobilul propus spre vanzare este o vila individuala situata in Visan, zona de case, pe versantul Buciumului, cu amplasament ce ofera o priveliste superba asupra zonei, ce urmeaza a fi racordata pana la predare la toate utilitatile-apa, canalizare, gaz si curent,  cu acces facil pe drum asfaltat, la doar 7 km de inima orasului-Palas. Legatura cu orasul se poate face si cu mijloacele de transport in comun, statia de asteptare fiind in apropiere, la cca.250 m. In drum spre casa poti opri pentru cumparaturi la punctele de interes comercial, respectiv hipermarket-ul Lidl (4 km), Carrefour (3,5 km). Profilul viitorilor proprietari carora li se adreseaza aceasta oferta imobiliara poate fi descris ca fiind al unei o familii tinere, moderne si energice, cu copii sau cu perspectiva acestora, care isi desfasoara activitatea profesionala in mediul de afaceri privat sau corporatist, dornici sa locuiasca intr-o zona aerisita, unde sa aiba parte  de confort, liniste si vecini de calitate, apropiata de oras, toate incadrate intr-un raport calitate-pret corect si nu in ultimul rand la un pret situat intr-un  buget care sa nu limiteze dorinta de a-si pune in practica hobby-uri precum calatoriile, vacantele, iesirile cu prietenii, etc. Locuinta este desfasurata pe P+M, cu suprafata de 115 mp utili, repartizati astfel:
PARTER - hol, living, bucatarie inchisa, baie de serviciu;
MANSARDA- cu acces pe scara interioara, 3 dormitoare decomandate, baie, balcon. Locuinta propusa spre vanzare este construita din caramida, cu structura de rezistenta pe cadre din beton armat, cu termosistem exterior din polistiren de 10 cm, acoperis tabla tip "Lindab", tamplarie exterioara din profil PVC Salamander cu 5 camere de izolatie si sticla termopan, centrala termica proprie alimentata cu gaz si calorifere, usa exterioara de acces din PVC. Finisajele interioare vor fi realizate conform indicatiilor viitorului proprietar, cu materiale de calitate, moderne, incadrate intr-un buget generos dintre care exemplificam finisajele pardoselilor (parchet, gresie,etc) 70 lei/mp, dotarile cu obiecte sanitare din bai 5000 lei/baie, tamplarie interioara 1000 lei/usa, etc. La exterior, proprietatea va fi imprejmuita cu gard din lemn pe centura din beton, trotuare, pregatire cu pamant negru a zonelor verzi, etc. Suprafata totala de teren aferenta casei este de 300 mp, constructia ocupand efectiv 70 mp (amprenta la sol). Pentru un client care doreste mai mult teren exista posibilitatea extinderii, contra cost, cu inca 300/600 mp teren. Vila este in stadiul de construire la gri, viitorului proprietar fiindu-i necesar la antecontract un avans de minim 30%, indiferent de modalitatea de achizitie. Deasemeni, pentru persoanele interesate, sunt disponibile 2 imobile invecinate, despartite cu gard, aflate in stadiu de constructie similar.Casa se va preda la cheie pana in luna iunie 2022. Pentru detalii suplimentare si o vizita a proprietatii puteti contacta consilierul vostru imobiliar-dl.Lucian Nedea la numarul de telefon 0732117434. Casa Ta...atat de aproape de tine!

Alte Detalii

Acces auto: Acces auto
Acces Casa: Auto, Pietonal
Acces internet: Fibra optica
Acoperis: Lindab
Bucatarie: Inchisa, Nemobilata, Da
Calorifere: Da
Destinatie: Locuinta
Dotari: WC Serviciu, Scara interioara
Ferestre Casa: Term. PVC
Incalzire Casa: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Beton Armat, Caramida
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Faianta, Lavabil
Plansee: Beton Armat
Podele: Gresie, Parchet
Stadiu Finisare: In constructie
Strazi: Asfaltate
Structura Casa: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Individuala, Teren in proprietate
Utilitati: Canalizare, Apa, Gaz, Curent, Internet, Telefon, CATV

Pozitionare pe harta