Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!

Oferta a fost vanduta/inchiriata

140,000 
Comision 0
Barnova,
Cod oferta: CT3917
Anunt actualizat in: 08.12.2021
Afisari: 650
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
  • Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!
Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova! Vila individuala ,4 cam,120 mp,la cheie,Barnova!

Caracteristici

Pret: €140,000 
Zona:
Numar de camere: 4
Anul Constructiei:2020
Regim inaltime: P+1
Suprafata Utila: 120 m2
Suprafata Totala: 165 m2
Suprafata Teren: 535 m2
Numar Bucatarii:1
Numar de bai:2
Numar de Balcoane:1
Deschidere la strada:21
Numar Fronturi:1

Descriere

NOUA-celor de la Casa Ta, NE PLACE SA VORBIM DESPRE BUCURII ! CE-AR FI SA VORBIM DESPRE ACASA...DESPRE CASA TA? Sa vorbim acum, cand, intr-o situatie speciala fiind-pandemie de coranavirus, dispozitii militare guvernamentale venite peste noapte, ne-au ingradit dreptul la libera miscare si am realizat cu adevarat ce mult inseamna propria curte sau gradina si ce diferente notabile inseamna a avea ori nu coltul tau verde! DE ACUM, PENTRU TINE, ACASA ar putea deveni VILA INDIVIDUALA CU ETAJ, constructie noua din Barnova ! Imobilul propus spre vanzare este o vila individuala ce urmeaza a fi construita in Barnova, planul 2, intr-o zona exclusiv rezidentiala ce include doar imobile cu regim mic de inaltime, cu amplasament ce ofera o vedere deosebita spre padurea Bucium-Pietrarie, cu racordare la toate utilitatile-apa, canalizare, gaz, curent si acces facil pe drum recent asfaltat, situata la 15 km de polul de interes comercial al orasului-Palas. Profilul unui potential client caruia i se adreseaza aceasta oferta imobiliara este o familie tanara, moderna, cu copii sau cu perspectiva acestora, care isi desfasoara activitatea profesionala in mediul de afaceri privat sau corporatist, pentru care hobby-urile practicate in aer liber sunt un mod de viata, dornic sa locuiasca intr-o zona aerisita si cu multa vegetatie, cu acces facil, care sa ofere maxim de confort, vecini de calitate, un raport calitate-pret cat mai bun si nu in ultimul rand intr-un  buget accesibil. Locuinta va fi desfasurata pe P+1, cu suprafata de 120 mp utili, repartizati astfel:
PARTER - zona de zi, cu living spatios, bucatarie inchisa cu debara si iesire pe terasa, baie de serviciu;
ETAJ - zona personala,cu acces pe scara interioara, 3 dormitoare decomandate, baie, balcon.
Constructia va fi realizata din caramida, cu structura de rezistenta pe cadre din beton armat, cu termosistem exterior din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa alba, acoperis tabla tip "Lindab" asortat la culoare cu tamplaria exterioara din profil PVC Deceunink de culoare gri, cu 6 camere de izolatie si 3 foi sticla termopan-tripan, usa exterioara de acces din PVC. Finisajele interioare vor fi realizate cu materiale de calitate, moderne, in combinatii armonioase, in acelasi ton al calitatii fiind si dotarile complete cu obiecte sanitare ale celor 2 bai. La exterior, locuinta va fi dotata cu foisor din lemn-18 mp, imprejmuita cu gard din lemn pe centura din beton, poarta acces culisanta pe role, cu terasa si trotuare betonate, curte-unde sunt prevazute 2 locuri de parcare. Suprafata totala de teren este de 535 mp, constructia ocupand efectiv 71 mp (amprenta la sol). Constructia imobilului va fi demarata in vara 2021  si poate fi predat complet finisat la cheie, racordat la toate utilitatile cel mai devreme in acest an, luna noiembrie-decembrie.

In apropiere se afla statia pentru mijloacele de transport in comun-microbuze, iar in zona sos.Bucium, la 5 minute de mers cu masina, hipermarket-ul Lidl, Carrefour, clinica medicala, scoala, etc. 

Pretul este cu TVA  inclus. COMISION 0 ! Fotografiile atasate acestei oferte imobiliare sunt cu caracter orientativ si prezinta un imobil vandut, executat dupa un proiect similar al aceluiasi dezvoltator imobiliar.  Pentru detalii suplimentare si o vizitare a viitoarei proprietati puteti contacta consilierul vostru imobiliar-dl.Lucian Nedea la numarul de telefon 0732117434. Casa Ta...atat de aproape de tine!

Alte Detalii

Acces auto: Acces auto
Acces Casa: Auto, Autobuz, Pietonal
Acces internet: Fibra optica
Acoperis: Lindab
Bucatarie: Inchisa, Nemobilata, Da
Calorifere: Da
Curte: Gradina
Destinatie: Locuinta
Dotari: WC Serviciu, Scara interioara
Ferestre Casa: Term. PVC
Incalzire Casa: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Beton Armat, Caramida Porotherm
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Lavabil, Faianta
Plansee: Beton
Podele: Gresie, Parchet
Stadiu Finisare: Semifinisat
Strazi: Asfaltate
Structura Casa: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Teren in proprietate, Individuala
Utilitati: Gaz, Curent, Canalizare, Apa

Pozitionare pe harta