Apartament 3 camere de vanzare Pacurari

Oferta a fost vanduta/inchiriata

86,000 
Iasi, Pacurari
Cod oferta: CT1164
Anunt actualizat in: 28.05.2019
Afisari: 74
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
  • Apartament 3 camere de vanzare Pacurari
Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari Apartament 3 camere de vanzare Pacurari

Caracteristici

Pret: €86,000 
Zona: Pacurari
Numar de camere: 3
Anul Constructiei:1983
Etaj: 6/8
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 67 m2
Suprafata Totala: 83 m2
Confort: 1 sporit
Numar Bucatarii:1
Numar de bai:1
Numar de Balcoane:1
Structura bloc: cadre
Risc seismic: absent

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere decomandate, in suprafata totala de 82 mp, etaj intermediar 6/8, la Bulevardul Pacurari, intr-un bloc pe cadre.

Proprietatea se inscrie intr-o clasa inalta din punct de vedere al calitatii finisajelor interioare, fiind amenajata in totalitate cu ajutorul unor designeri profesionisti, motiv pentru care, fiecare spatiu a fost utilizat la capacitate maxima din punct de vedere al utilitatii si al esteticului. Apartamentul se vinde partial mobilat, fiind inclus mobilierul de bucatarie facut pe dimensiuni din pal si mdf Polygloss lucios ,,capuccino "compus din corpuri suspendate ce au fronturi rabatabile cu brat articulat, sisteme antitrantire, inclusiv scurgator de vase desupra chiuvetei si hota din inox de tip extensibil. Partea de jos este prevazuta cu blat, dulap tip Jolly, masina de spalat vase integrata, plita electrica cu touch screen si programare automata, chiuveta din granit cu scurgator si cu o adancime a cuvei peste medie pentru a putea impiedica stropirea in timpul utilizarii. Dulapul de tip soldat are cuptor electric si cuptor cu microunde integrate, ambele cu fronturi din sticla neagra si inox.

Holul spatios este prevazut cu dressing-uri cu usi culisante pe sine. Acesta este compartimentat cu foarte mare atentie, fiind util pentru depozitarea unei game complete de imbracaminte si incaltaminte. Totodata, masina de spalat rufe este discret mascata si are instalatie de alimentare si evacuare prevazuta din proiect. Frigiderul poate fi de asemenea integrat intr-un dulap ce are aceasta destinatie.

Balconul, in suprafata totala de 15 mp, are dubla vedere S-E, este luminos si dotat cu draperii Black Out (material special conceput pentru suprafetele insorite ce au proprietatea de a reflecta lumina si caldura) cu dublu acces din cele doua dormitoare.

Baia este prevazuta cu cada, geam de aerisire si este echipata in totalitate Villeroy&Boch si Opoczno Dessign si baterii Grohe.

Confortul termic si cel fonic este asigurat de izolatia cu polistiren de 10 cm, de tamplaria Rehau cu sticla Low E reflectorizanta si 6 camere de izolatie, centrala termica Vaillant prin condensatie cu instalatie din cupru si calorifere din aluminiu, la care se adauga aparatul de aer conditionat de 12000 BTU.

Un interes sporit acordat detaliilor printre care putem enumera instalatia electrica schimbata, prize cu impamantare, intrerupatoare marca Schneider toate trase prin sapa si pereti.

Situat in apropierea mijloacelor de transport in comun ( autobuz 20, 43, 43C, 46, 19, 30, 30B si tramvai 7), in fata scolii gimnaziale Elena Cuza, cu acces catre banci si zone comerciale, in imediata vecinatate a benzinariilor.

Daca si pentru tine e important locul pe care il numesti ,,acasa", te invit sa programezi o vizionare in cel mai scurt timp!

 

 

 

 

 

Alte Detalii

Aer Conditionat: Da
Calorifere: Da
Clasa Energetica: B
Dotari: Aer Conditionat, Aragaz, Masina vase, Dressing
Electrocasnice: Cuptor microunde, Hota, Masina de spalat vase, Aragaz
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Lift: Lift
Mobilat: Partial
Risc seismic: Absent
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Cadre
Vecinatati Spatii: Supermarket, Banca
Vedere: Laterala

Pozitionare pe harta

Proprietati similare de apartamente in Iasi