85,000 
Iasi,
Cod oferta: CT1341
Anunt actualizat in: 03.12.2019
Afisari: 154
  • Apartament de 3 camere, zona Arcu
  • Apartament de 3 camere, zona Arcu
  • Apartament de 3 camere, zona Arcu
  • Apartament de 3 camere, zona Arcu
  • Apartament de 3 camere, zona Arcu
Apartament de 3 camere, zona Arcu Apartament de 3 camere, zona Arcu Apartament de 3 camere, zona Arcu Apartament de 3 camere, zona Arcu Apartament de 3 camere, zona Arcu

Caracteristici

Pret: €85,000 
Zona:
Numar de camere: 3
Anul Constructiei:1988
Etaj: 8/10
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 74.59 m2
Suprafata Totala: 88.94 m2
Confort: 1
Numar de bai:1
Numar de Balcoane:1
Risc seismic: absent

Descriere

Casa Ta Partner va propune spre vanzare acest apartament de 3 camere, decomandate, situat la etajul 8 al unui imobil de 10 etaje, din zona Arcu.

Apartamentul prezinta si un balcon de aproximativ 15 mp, inchis, 2 bai (cea de serviciu a fost transformata in debara), bucatarie spatioasa si 3 camere decomandate. Ca proprietar al acestui apartament veti dispune si de o boxa la subsol, foarte utila ca spatiu de depozitare.

Apartamentul, dotat cu centrala termica si cu o suprafata totala de 88 mp, se vinde mobilat si se accepta orice tip de plata.

Zona in care este situat apartamentul, il face pretabil atat pentru locuit, cat si pentru investitie, in apropierea imobilului, aflandu-se statii ale mijloacelor de transport in comun, benzinarii, market-uri, farmacii, sectii de politie etc.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta, dar si pentru a stabili o vizionare, va asteptam cu un apel telefonic la numarul afisat.

Alte Detalii

Risc seismic: Absent

Pozitionare pe harta

Proprietati similare de apartamente in Iasi