Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar

68,900 
Iasi, Dacia
Cod oferta: CT1144
Anunt actualizat in: 25.03.2020
Afisari: 1657
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
  • Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar
Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar Apartament 3 camere Dacia-Bicaz, la bulevard, etaj intermediar

Caracteristici

Pret: €68,900 
Zona: Dacia
Numar de camere: 3
Anul Constructiei:1983
Etaj: 5/10
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 66 m2
Suprafata Totala: 73 m2
Confort: 1 sporit
Numar Bucatarii:1
Numar de bai:2
Numar de Balcoane:1
Structura bloc: cadre
Risc seismic: absent

Descriere

Proprietate disponibila imediat, pret corect, avantaje multiple!

Descopera, printr-o simpla vizionare, daca aceasta proprietate situata intr-un bloc pe cadre din 1983, la bulevard, cu o suprafata totala de 73 mp, intruneste cerintele familiei si bugetului dvs alocat unei locuinte pe termen lung.

De ce credem noi ca merita?

Apartamentul este model complet decomandat cu hol spatios la intrare care permite creare de spatii largi de depozitare, bucatarie separata cu dimensiuni perfecte pentru a proiecta un mobilier cu electrocasnice incorporate pe o singura linie, echipata cu centrala termica instalatie cupru, living luminos cu un perete decorat cu piatra naturala si parchet de buna calitate, doua dormitoare generoase, incalzite de calorifere clasice de fonta ce pastreaza caldura mai mult timp, amplasate unul langa celalalt, ambele cu iesire in balconul de 7 mp care dispune din constructie de doua debarale, doua bai cu obiecte sanitare noi cat si moderne.

Orientarea sudica si pozitionarea pe mijloc ale acestei locuinte, fac din costurile de incalzire o cheltuiala sensibil redusa, iar iluminatul natural un beneficiu pentru stari de spirit pozitive.

Atentia sporita acordata pentru amenajare si executie, de la peretii drepti si sapelor pentru egalizare, la montajul gresiei portelanate, a parchetului si plintelor, a usilor de interior cu toc de lemn reflecta interesul pentru calitate si confort investit in aceasta proprietate.

La etajul 5 din 10, la care ajungem fie gratie unui lift modernizat, fie facand miscarea minima recomandata pentru o viata sanatoasa, ne bucuram de o priveliste neobturata de blocuri asupra dealului Galata.

Pastrarea structurii initiale a constructiei si a compartimentarii fac aceasta proprietate accesibila si pentru clientii cu credit ipotecar sau Prima Casa.

In statiile de tramvai si autobuz situate langa bloc, unde sa nu uitam este si supermarketul Profi, putem sa ne deplasam pe ruta tramvaielor 6 si 11 catre Tg Cucu - Centru si Tatarasi si autobuzelor 5, 28, 36, 44, 47 catre Copou, Podu Ros, Tudor Vladimirescu, Tatarasi, Nicolina, Frumoasa chiar si catre Lunca Cetatuii si Breazu.

Daca nu v-am convins din descriere, o vizionare sigur o va face!

Anunta-ne cand vrei o programare si vom avea grija ca timpul tau sa fie unul investit si sa-ti raspundem la toate intrebarile!

 

Alte Detalii

Acces: Fata
Acces internet: Cablu
Balcoane: Loggie
Bucatarie: Inchisa, Mobilata
Calorifere: Da
Clasa Energetica: C
Destinatie: Locuinta
Ferestre: PVC
Geam baie: Nu
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Lift
Pereti: Lavabil, Faianta
Podele: Parchet
Risc seismic: Absent
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Cadre
Usa intrare: Lemn
Utilitati: Apa, Gaz, Curent
Vecinatati Spatii: Banca, Autobuz, Intersectie circulata, Trafic Pietonal, Supermarket

Pozitionare pe harta