46,000 
Iasi, Cug
Cod oferta: CT2277
Anunt actualizat in: 02.12.2019
Afisari: 379
  • Apartament de 2 camere, Cug
  • Apartament de 2 camere, Cug
  • Apartament de 2 camere, Cug
  • Apartament de 2 camere, Cug
  • Apartament de 2 camere, Cug
Apartament de 2 camere, Cug Apartament de 2 camere, Cug Apartament de 2 camere, Cug Apartament de 2 camere, Cug Apartament de 2 camere, Cug

Caracteristici

Pret: €46,000 
Zona: Cug
Numar de camere: 2
Anul Constructiei:2016
Etaj: 3/3
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 60 m2
Suprafata Totala: 60 m2
Confort: 1
Numar de bai:1
Numar de Balcoane:1
Risc seismic: absent

Descriere

Casa Ta Partner va propune spre vanzare acest apartament de 2 camere, decomandate, situat la etajul al treilea al unui bloc de 3 etaje, cu pod, din zona CUG, in apropierea Hotelului Capitol.

Imobilul se afla foarte aproape de statii ale mijloacelor de transport in comun (aprox 30  de metri), restaurante, magazine si majoritatea facilitatilor urbane. In fata acestuia se afla suficiente locuri de parcare.

Apartamentul are o suprafata de 60 mp, iar daca veti intra in posesia acestuia, veti putea avea acces si la podul care se intinde pe toata suprafata apartamentului. Acest spatiu il puteti folosi in scopuri multiple, cum ar fi depozitare sau amenajarea unei camere.

Baia este spatioasa, prezinta cada si geam. Balconul este inchis, iar privelistea este spre un spatiu verde, vedere opusa de soseaua aglomerata si galagioasa. Intregul apartament va ofera o flexibilitate foarte mare de miscare, datorita suprafetei generoase, iar acesta se vinde complet mobilat si utilat. 

In acte, imobilul figureaza ca mansarda.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest apartament, dar si pentru a stabili o vizionare, va asteptam cu  un apel telefonic la numarul afisat.

Alte Detalii

Clasa Energetica: B
Geam baie: Da
Risc seismic: Absent
Tip Bloc: Bloc

Pozitionare pe harta