51,000 
Iasi, Cug
Cod oferta: CT2084
Anunt actualizat in: 02.12.2019
Afisari: 218
  • Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug
  • Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug
  • Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug
  • Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug
  • Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug
  • Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug
Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug Apartament 2 camere, D, Nicolina-Cug

Caracteristici

Pret: €51,000 
Zona: Cug
Numar de camere: 2
Anul Constructiei:1984
Etaj: 4/4
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 51 m2
Suprafata Totala: 51 m2
Confort: 1
Numar Bucatarii:1
Numar de bai:1
Numar de Balcoane:1
Structura bloc: placi
Risc seismic: absent

Descriere

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are 2 camere, decomandat si este situat pe Aleea Tudor Neculai, intr-un imobil de 4 etaje, cu pod, ceea ce ofera un spatiu suplimentar de depozitare si o hidroizolatie mai buna a apartamentului, iar scara acestuia este foarte ingrijita. Bucataria este spatioasa, iar locul de gatit a fost mutat in balcon, pentru a pune in valoare generozitatea spatiului, astfel zona de luat masa ofera mai multa libertate de miscare.

Apartamentul este dotat cu o baie (cu cada), o sufragerie spatioasa si un dormitor calduros.  Blocul este situat la 5 minute de statia de tramvai. In imediata apropiere a imobilului se afla o gradinita, magazine, piata agroalimentara, hipermarket-ul Selgros, farmacii, sectie de politie, banci comerciale si ATM.

Ceea ce face acest imobil sa fie o locuinta perfecta sunt atuurile zonei, spatiul pe care il ofera fiind unul perfect pentru a primi numerosi musafiri sau a va destinde singur, in cautarea unei dupa-amiezi linistite, nefiind nevoiti sa va confruntati cu probleme de infiltratie a apei, caldura sau certuri cu vecinii. Pentru a programa o vizionare si hotari daca aceasta este locuinta dumneavoastra, apelati numarul de telefon afisat.

Alte Detalii

Clasa Energetica: C
Destinatie: Locuinta
Geam baie: Nu
Interfon: Nu
Lift: Nu
Risc seismic: Absent
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Placi

Pozitionare pe harta

Proprietati similare de apartamente in Iasi