Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat

Oferta a fost vanduta/inchiriata

38,000 
Iasi, Nicolina
Cod oferta: CT1937
Anunt actualizat in: 08.01.2020
Afisari: 317
  • Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat
  • Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat
  • Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat
Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat Apartament 1 camera Nicolina Cug Mobilat

Caracteristici

Pret: €38,000 
Zona: Nicolina
Numar de camere: 1
Anul Constructiei:1987
Etaj: parter/4
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 33 m2
Suprafata Totala: 33 m2
Confort: 1
Numar de bai:1
Risc seismic: absent

Descriere

Apartament 1 camera Parter Inalt, Mobilat si utilat, situat in Nicolina Cug model decomandat cu o suprafata utila de 33 mp, construit in anul 1987, compartimentat astfel : 
    -Camera spatioasa cu geam de mari dimensiuni;
    -Bucatarie generoasa;
    -Baie dotata cu cada si geam;
         La interior, imobilul are gresie, faianta, parchet, iar usa de la intrare este metalica. Tamplaria interioara este din MDF, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan.
     Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie pentru a controla eficient temperatura imobilului in zilele racoroase.
         Proprietatea este renovata in urma cu doi ani, astfel are un aspect fresh si modern. In zona din jurul proprietatii avem toate facilitatile unei vieti moderne ( Selgros la 5 min, profi la 3 min, brutarie, farmacii, statie mijloace transport in comun, sectie politie, scoli, gradinita etc.) In zona imobilului trotuarul este lat si prevazut cu piste destinate ciclistilor fiind perfect pentru plimbari cu rolele, bicicleta sau ca infrastructura de transport ( bicilete/tortinete clasice sau electrice ) pentru persoanele ce lucreaza in zona Palas sau Continental.

Daca va doriti o proprietate cu un bun raport pret calitate, care dupa achizitionare nu are alte costuri aditionale ( mobila si electrocasnicele fiind incluse in pret), care are acces facil catre zona Palas ( 7 min cu masina in conditii de trafic moderat), sau zona Continental, care are toate facilitatile vietii moderne in proximitate, sunati acum si programati o vizionare cat inca nu s-a vandut.

 

Alte Detalii

Bucatarie: Utilata, Mobilata
Clasa Energetica: B
Electrocasnice: TV, Cuptor microunde, Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz
Geam baie: Da
Pereti: Lavabil, Faianta
Podele: Parchet, Gresie
Risc seismic: Absent
Tip Bloc: Bloc Mixt

Pozitionare pe harta