Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD

Oferta a fost vanduta/inchiriata

33,000 
Iasi, Gara
Cod oferta: CT2018
Anunt actualizat in: 19.08.2019
Afisari: 77
  • Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD
  • Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD
  • Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD
  • Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD
  • Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD
Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD Apartament 1 camera, decomandat, Gara, cu POD

Caracteristici

Pret: €33,000 
Zona: Gara
Numar de camere: 1
Anul Constructiei:1980
Etaj: 3/3
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 27 m2
Suprafata Totala: 27 m2
Confort: 1
Numar de bai:1
Numar de Balcoane:1

Descriere

Apartament cu o camera ideal pentru investitie, model decomandat cu o suprafata de 27 mp, compartimentat astfel :

-Camera spatioasa cu balcon;

-Bucatarie mobilata si utilata;

-Baie cu cada;

Datorita pozitionarii, imobilul se afla intr-o zona ideala pentru investitie, cererea la inchiriere fiind ridicata datorita distantei mici fata de Centru ( UMF) si datorita facilitatilor oferite de zona ( mijloace de transport, supermarket Carrefour in locul Billa, Gara, Autogara cofetarii, frizerii, brutarie, banci comerciale etc.)
La interior apartamentul este dotat cu gresie, faianta, se vinde mobilat si utilat. Blocul are construit pod, astfel problemele cu hidroizolatia sunt excluse. De asemenea, podul este folosit ca spatiu de depozitare de catre proprietarul imobilului, astfel spatiul imobilului nu va fi incarcat inutil cu lucrurile ce trebuiesc depozitate pe termen lung.

Pentru a asigura confortul termic al locuintei, proprietatea este izolata termic  astfel costul mentinerii temperaturii optime va fi unul prietenobilul, iar echipamentul de aer conditionat cu care este dotat imobilul face ca zilele toride de vara sa fie mai usor de suportat.

Daca va doriti o proprietate in care traiul de zi cu zi sa fie usurat de facilitatile vietii moderne oferite de zona sau o proprietate pentru investitie cu o rata de amortizare a investitiei rapida care nu necesita investitie initiala pentru dotare si utilare va asteptam sa programam o vizionare acum cat nu s-a vandut.

Alte Detalii

Aer Conditionat: Da
Incalzire: Termoficare

Pozitionare pe harta

Proprietati similare de apartamente in Iasi