29,000 
Iasi, Alexandru cel Bun
Cod oferta: CT1622
Anunt actualizat in: 25.03.2020
Afisari: 1575
  • Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28
  • Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28
  • Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28
  • Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28
Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28 Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28 Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28 Garsoniera in bloc apartamente Alexandru Rond 28

Caracteristici

Pret: €29,000 
Zona: Alexandru cel Bun
Numar de camere: 1
Anul Constructiei:1971
Etaj: 3/10
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 24 m2
Suprafata Totala: 24 m2
Confort: 2
Numar de bai:1

Descriere

    Garsoniera cu o suprafata de 24 mp, compartimentat astfel : 
-Camera spatioasa;
-Bucatarie cu geam;
-Baie cu dus;
-Hol;

Imobilul se afla intr-un bloc cu structura din beton armat cu 4 apartamente pe nivel, pozitionat in zona Alexandru Cel Bun la strada.
Apartamentul este dotat cu centrala termica si este izolat pe exterior, astfel facturile pentru incalzire vor fi mai prietenoase.
Usa de la intrare in proprietate este metalica, la interior apartamentul are gresie, faianta, parchet, usile interioare sunt tip panel iar tamplaria exterioara este pvc cu geam termopan.
Proprietatea este situata in zona Alexandru cel Bun, in apropierea mijlocelor de transport in comun, astfel accesul este facil catre cele mai importante zone de interes din oras.

In proximitatea imobilului avem principalele facilitati necesare pentru un trai comod ( magazine, banci comerciale, farmacii, scoli).
Daca doriti o propietate cu un pret onest in care linistea si mobilitatea sunt principalele aspecte vizate, avand in preajma facilitatile vietii moderne, programati acum o vizionare!
 

Alte Detalii

Izolatii termice: Exterior

Pozitionare pe harta