Apartament 1 camera 40 mp Decomandat

Oferta a fost vanduta/inchiriata

300 
Iasi, Cug
Cod oferta: CT3019
Anunt actualizat in: 09.01.2020
Afisari: 227
  • Apartament 1 camera 40 mp Decomandat
  • Apartament 1 camera 40 mp Decomandat
  • Apartament 1 camera 40 mp Decomandat
  • Apartament 1 camera 40 mp Decomandat
  • Apartament 1 camera 40 mp Decomandat
  • Apartament 1 camera 40 mp Decomandat
Apartament 1 camera 40 mp Decomandat Apartament 1 camera 40 mp Decomandat Apartament 1 camera 40 mp Decomandat Apartament 1 camera 40 mp Decomandat Apartament 1 camera 40 mp Decomandat Apartament 1 camera 40 mp Decomandat

Caracteristici

Pret: €300 
Zona: Cug
Numar de camere: 1
Anul Constructiei:2019
Etaj: 4/10
Compartimentare: decomandat
Suprafata Utila: 40 m2
Suprafata Totala: 40 m2
Confort: 1
Numar de bai:1
Numar de Balcoane:1
Risc seismic: absent

Descriere

 Apartament cu o camera, decomandat, situat in CUG, la bulevard. Imobilul este situat la etajul 4/10, dispune de doua lifturi si are o suprafata totala de 40 mp, compartimentarea acestuia facandu-se astfel:

  • Hol de primire spatios, cu mobilier modern si video-interfon de tip wireless;
  • Baie dotata cu cabina de dus cu spatiu interior generos (avand functii de hidromasaj, Radio FM, telefon etc);
  • Bucatarie cu un design simplu si o cromatica luminoasa, ce dispune de un mobilier modern si practic, dotarea acesteia fiind realizata cu aparatura electrocasnica noua, cu garantie;
  • Living generos caracterizat de linii simple si echilibrate, cu un mobilier in nuante naturale, ce ofera un cadru optim pentru relaxare si un TV Led Smart LG. Livingul are iesire intr-un balcon cu o priveliste deosebita, orientata catre bulevard.

Blocul este izolat pe exterior cu vata bazaltica, astfel cel ce locuieste in apartament se poate bucura de un confort termic sporit, la care se adauga si centrala termica individuala a imobilului.

Ansamblul din care face parte imobilul garanteaza cele mai inalte standarde de siguranta a constructiilor, avand certificate de calitate pentru materialele folosite, cat si avizul specialistilor sub monitorizarea carora s-au desfasurat toate etapele de realizare a proiectului.

Trotuarul din zona este lat, pavat si prevazut cu pista de biciclete, potrivita pentru plimbari cu un copil mic in carucior, plimbari cu rolele sau bicicleta/ trotinete electrice

Pozitionarea imobilului raspunde tuturor nevoilor personale, astfel cartierul dispune de toate facilitatile vietii moderne, in vecinatatea proprietatii aflandu-se: institutii de invatamant, loc de joaca pentru copii chiar in incinta ansamblului, statii de mijloc de transport in comun in imediata apropiere (9, 41, 41B, 27, 44), supermarketuri, farmacii, spatii de recreere etc.

 

Daca te identifici cu un stil de viata dinamic, dar in care confortul si siguranta conteaza, acest apartament te reprezinta. Contactati-ne acum pentru a programa o vizionare!

 

Pretul chiriei/luna este de 300€.

Alte Detalii

Electrocasnice: TV, Hota, Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz
Incalzire: Centrala proprie
Lift: Lift
Risc seismic: Absent

Pozitionare pe harta

Proprietati similare de apartamente in Iasi