Sunset Residence, Sos. Rediu

  • Sunset Residence
  • Sunset Residence
  • Sunset Residence
  • Sunset Residence
  • Sunset Residence
  • Sunset Residence
  • Sunset Residence
  • Sunset Residence

Descriere ansamblu

        Pentru fiecare vis, există planul care să îl transforme în realitate. Sunset Residence este un ansamblu de 20 de case tip duplex, proiectat pentru cei care înțeleg cât de important este să ai un loc pe care să îl poți numi „acasă”. Situat în zona Rediu, una dintre cele mai frumoase și, totodată, liniștite coline ale Iașiului, Sunset Residence oferă vile cu structura P+1E, cu 3 camere.
Am proiectat aceste case pentru ca, indiferent de momentul vieții în care te afli, să redescoperi bucuria de a trăi liniștit cu tine însuți și cu cei dragi. Casele Sunset Residence sunt create să surprindă fiecare moment important al vieții. Fie că este vorba de mutarea în propria ta casă, de întâmpinarea unui nou membru în familie sau de contemplarea momentului prezent, îți oferim locuința potrivită pentru toate planurile tale.
Poți alege un duplex modern, construit în 2018, ce îți va oferi toate avantajele traiului la casă și te va ajuta să ai o viață liniștită, ferită de grijile și preocupările zilnice. Află care sunt atuurile caselor din complexul Sunset Residence:
1. Casele din cadrul complexului Sunset Residence sunt disponibile pentru vânzare în faza de construcție, însă tu le vrei primi finalizate și finisate complet, racordate la utilități și gata pentru a fi locuite.
2. Zona Rediu este cunoscută pentru liniște și aerul curat. Mai mult, accesul la proprietate se face cu ajutorul unei bariere de acces, pentru ca tu să te simți în siguranță în noua ta casă.
3. Doar 5 minute te despart de oraș, așa că liniștea de acasă nu va fi știrbită de gândul că trebuie să ajungi la muncă sau oriunde altundeva. În zonă se găsesc grădinițe private, supermarketuri și restaurante, pentru ca bucuria ta să fie deplină.
4. Ai șansa de a vedea cum va arăta casa ta, pentru că aceasta vine la pachet cu un proiect de design interior realizat de un arhitect cu experiență în domeniul amenajărilor interioare.
5. Ansamblul Sunset Residence se află în apropiere de lacul Rediu, așa că te vei putea răsfăța cu apusuri la marginea lacului și momente de tihnă petrecute în natură.
6. Fiecare casă din complexul Sunset Residence cuprinde două dormitoare, două băi, o cameră de zi și un dining room. Astfel, fiecare membru al familiei se poate bucura de intimitate, iar invitații vor fi, întotdeauna, primiți cu brațele deschise.
 
STRUCTURĂ
Infrastructură tip fundații continue din beton cu centuri armate sub ziduri;
Structură de rezistență din zidărie portantă;
Izolată cu termosistem de 10 cm;
Parcare individuală pentru fiecare casă.
 
FINISAJE
Șapă suport pentru pardoseli reci din gresie/calde din parchet;
Vopsitorie lavabilă, două straturi, de culoare albă;
Tâmplărie interioară din lemn;
Tâmplărie exterioară din PVC, geam termopan, alb.
 
FUNCȚIONALITĂȚI
Racordată la toate utilitățile;
Centrală termică pe gaz;
Teren împrejmuit cu gard;
Iluminat public;
Acces la proprietate cu bariere de acces.
 

Agent

Contacteaza agent